Kızarmış İçli Köfte (Kibbeh Meqliyeh): Halep mutfağının ana yemeğidir: Bulgur, dana eti ve soğandan yapılan çıtır bir dış katman, içinde dana eti ve kuruyemiş vardır.
Yoğurt Soslu İçli Köfte (Kibbeh Labaniyeh): Lübnan usulü, yoğurt, köfte, sarımsak ve nane içerir.
Lübnan Tabbule Salatası: Taze ve ince doğranmış maydanoz, domates ve bulgur, limon ve zeytinyağı sosu ile hazırlanır.
Fırında Patlıcan Kebabı (Kabab Banjan): Hem Suriyeli hem de Türk mutfağında popüler olan bu yemekte patlıcan ve et kullanılır.
Kızarmış Patlıcan Dilimleri.
Çiğ Köfte (Kibbeh nayeh).
Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah.
Orman Sk. 34794 Çekmeköy – İstanbul | Telefon: +90(216) 564 90 00 | E-Posta Adresi: foodandmigration@ozyegin.edu.tr